Una quinzena de veïns inaugurem ‘Llibres Vius’ amb una trobada la Diada de Sant Jordi

L’Associació de Veïnes i Veïns de Lloret de Dalt hem inaugurat el projecte ‘Llibres Vius‘ amb una trobada veïnal que ha reunit una quinzena de veïns, en què hem fet intercanvi de llibres i hem esmorzat coca casolana i vi dolç. L’estrena de ‘Llibres Vius’ ha estat la nostra primera participació en una Diada de Sant Jordi.

La trobada ha servit, alhora, per recuperar l’espai públic de Lloret de Dalt per als usos veïnals, concretament, la zona verda del transformador (C. Serra del Berguedà, 3-5), que havíem netejat a fons els dies previs al Sant Jordi d’enguany.

Suport d’institucions i d’entitats

En la inauguració de ‘Llibres Vius‘ també ens han acompanyat la regidora de Cultura, Festes i Lloret de Dalt, Isabel Bernal; i el president de l’Associació de Veïns del Nucli Antic de Lloret, Joan Pau Romaní. Ambdós ens han felicitat per la iniciativa.

Segona vida als llibres

El projecte ‘Llibres vius‘ busca donar una segona vida als llibres i, alhora, afavorir un consum col·laboratiu i responsable, així com fomentar l’interès per la lectura amb l’accés lliure als llibres: qui en vulgui un, que l’agafi i en deixi un altre.

Llibres Vius‘ neix amb un primer punt d’intercanvi, pel qual hem reciclat i restaurat un antic expositor i refrigerador de begudes que ja no té motor ni tampoc cap element elèctric. S’ofereixen un centenar de llibres, de gèneres com la narrativa i la didàctica, i editats en castellà, en català i altres idiomes.

Deixa un comentari