Sant Jordi 2024: Inaugurem ‘Llibres vius’ amb una jornada d’intercanvi de llibres

L’Associació de Veïnes i Veïns de Lloret de Dalt inaugurem el projecte ‘Llibres vius‘ amb un acte obert al veïnat, coincidint amb la Diada de Sant Jordi. El projecte consisteix en una xarxa de punts d’intercanvi de llibres a l’espai públic de Lloret de Dalt, amb un d’habilitat a la zona verda del transformador, al carrer de la Serra del Berguedà, 3-5.

L’acte d’inauguració de ‘Llibres Vius‘ serà el 23 d’abril a les 11h del matí amb una jornada matinal d’intercanvi de llibres, que durarà fins les 13.30h. Alhora, l’AVV Lloret de Dalt tindrem instal·lada una parada a la placeta de la zona verda, en què servirem coca i vi dolç als veïns.

Neteja de la zona verda

L’AVV Lloret de Dalt hem fet una neteja a fons de la placeta de la zona verda, hem tret totes les males herbes i hem anivellat el terreny, amb l’objectiu de preparar l’indret. D’altra banda, aquesta actuació també busca fer més agradable l’entorn per a què els veïns i les veïnes tinguin un accés fàcil als espais públics del veïnat i puguin fer-ne ús.

Què és ‘Llibres Vius’?

El projecte ‘Llibres vius‘ busca donar una segona vida als llibres i, alhora, afavorir un consum col·laboratiu i responsable, així com fomentar l’interès per la lectura amb l’accés lliure als llibres: qui en vulgui un, que l’agafi i en deixi un altre.

Llibres Vius‘ neix amb un primer punt d’intercanvi, pel qual hem reciclat i restaurat un antic expositor i refrigerador de begudes que ja no té motor ni tampoc cap element elèctric. S’ofereixen 100 llibres, de gèneres com la narrativa i la didàctica, i editats en castellà i en català.

Restauració de l’expositor de refrescos amb els treballs de pintura de l’interior, el 15-04-2024

L’AVV Lloret de Dalt volem ampliar, en el mitjà termini, la xarxa de punts d’intercanvi de llibres amb més espais. Tant bon punt sigui possible, a ‘Llibres vius’ hi afegirem un segon punt al Centre Cívic a l’aire lliure amb hort comunitari, que hem projectat a la zona verda del carrer de la Serra del Berguedà, 18-20.

Deixa un comentari