L’AVV Lloret de Dalt entrega al CDA els aliments recollits al veïnat els darrers dies

L’Associació de Veïnes i Veïns de Lloret de Dalt ha entregat aquest dilluns els aliments recollits al veïnat, a benefici del Centre de Distribució d’Aliments (CDA) de Lloret, en la campanya de recollida d’aliments que hem organitzat a Lloret de Dalt els dies 12, 13 i 14 de novembre.

La iniciativa ha superat les expectatives i estem molt agraïts als veïns i les veïnes de Lloret de Dalt que hi han participat (també veïns d’altres barris) ja que, gràcies a tots vosaltres, hem omplert amb aliments les 17 caixes que havíem preparat: 11 amb productes bàsics i d’higiene, quatre amb productes infantils i dues més amb productes nadalencs. A banda, també hem reunit vuit caixes més de llet.

Les 17 caixes plenes amb productes bàsics i d’higiene, productes infantils i nadalencs, i 8 caixes més de llet

La recollida d’aliments que hem organitzat l’hem fet coincidir amb l’inici del Gran Recapte a Lloret de Mar que, enguany, es duu a terme entre els dies 16 de novembre i 21 de novembre. De fet, la donació que l’AVV Lloret de Dalt hem fet en nom del veïnat ha estat la primera donació del municipi que ha rebut el CDA, en el marc del Gran Recapte del 2020.

Enguany es fa una crida perquè els habitants de Lloret portin, presencialment, les seves donacions al CDA, ubicat provisionalment al Pavelló Municipal d’Esports. Càritas Lloret preveu un descens dels donatius en el Gran Recapte d’aliments que, afectat per les restriccions anti Covid, haurà de ser virtual.

La presidenta de Càritas Lloret, Lucía Echegoyen, ens ha rebut al CDA en el moment de la donació dels aliments

Una crisi transversal

L’AVV Lloret de Dalt sabem que moltes famílies del municipi pateixen les conseqüències socials i econòmiques de la crisi sanitària de la Covid-19. I sabem que aquestes conseqüències són dures.

Veïns de Lloret de Dalt carregant un dels dos cotxes amb què hem dut al CDA els aliments recollits

Som molt conscients que, ara, nosaltres hem pogut donar un cop de mà, però també som conscients que, demà, som nosaltres els qui podem necessitar-lo, perquè aquesta crisi ens afecta a tots i a totes. I és per això que ens hem implicat amb els nostres veïns i veïnes de Lloret de Mar que, avui, ens necessiten. El CDA de Lloret és un dels que té més demanda de les comarques gironines.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s